Sikkerhet & Ytelse

sikkethetPC’en har blitt allemannseie. Brukerne og systemene har blitt mer avanserte. Stadig flere ser den fantastiske nytteverdien i bruk av PC, nettbrett, internett o.l. Til og med kommunikasjon med det offentlige krever etter hvert bruk av PC.

Utviklingen innebærer dessverre også, at kriminelle ser mulighet for å tjene raske penger eller å sabotere. Det er derfor særdeles viktig at alle installerer et solid sikkerhetsprogram som sikrer mot uautorisert inntrengning på PC’en.

PC-støtte forhandler ESET sikkerhetsløsning – et kvalitetsprodukt som ivaretar en rask og sikker PC. Vi hjelper deg også med installasjon og opplæring i bruk.

ESET er et komplett sikkerhetssystem som dekker alle sikkerhetsbehov for både hjemmebrukere og bedrifter.  Med ESET Internet Security får du sikker, flerlags beskyttelse mot ondsinnet programvare takket være ESETs velkjente kombinasjon av deteksjon, hastighet og brukervennlighet. I tillegg til prisbelønte ESET Antivirus og Antispyware, samt ESETs brannmur, kan du beskytte webkameraet, kontrollere sikkerheten til Wi-Fi-routeren, teste smartenheter som er koblet til nettverket, administrere barnas internettbruk og trygt bruke nettbanken ved hjelp av ESETs spesielt sikre nettleservindu. Exploit Blocker detekterer og bekjemper ransomware og låseskjermangrep.

ESET er den klare testvinner og forhandles av PC-støtte. Ta kontakt, så finner vi en riktig løsning for deg. Vi hjelper deg gjerne med installasjon og igangkjøring. ESET er et tysk selskap som leverer sikkerhetsløsninger globalt.  Les mer her: ESET

 

Sertifiseringen og utmerkelser: