Sikkerhet & Ytelse

sikkethetPC’en har blitt allemannseie. Brukerne og systemene har blitt mer avanserte. Stadig flere ser den fantastiske nytteverdien i bruk av PC, nettbrett, internett o.l. Til og med kommunikasjon med det offentlige krever etter hvert bruk av PC.

Utviklingen innebærer dessverre også, at kriminelle ser mulighet for å tjene raske penger eller å sabotere. Det er derfor særdeles viktig at alle installerer et solid sikkerhetsprogram som sikrer mot uautorisert inntrengning på PC’en.

PC-støtte forhandler ESET sikkerhetsløsning – et kvalitetsprodukt som ivaretar en rask og sikker PC. Vi hjelper deg også med installasjon og opplæring i bruk.

ESET er et komplett sikkerhetssystem som dekker alle sikkerhetsbehov for både hjemmebrukere og bedrifter. Som hjemmebruker får du beskyttelse mot virus, trojanere, ormer, reklame-og spionprogrammer, phishing og rootkits. Alt med et unikt lavt ressursforbruk, enkelt oppsett og brukervennlig grensesnitt. Som bedrift får du i tillegg en løsning som dekker sentral administrasjon av sikkerhetsløsningen.

ESET er den klare testvinner og forhandles av PC-støtte. Ta kontakt, så finner vi en riktig løsning for deg. Vi hjelper deg gjerne med installasjon og igangkjøring. ESET er et tysk selskap som leverer sikkerhetsløsninger globalt.  Les mer her: ESET

 

Sertifiseringer og utmerkelser: