Sikkerhet & Ytelse

sikkethetPC’en har blitt allemannseie. Brukerne og systemene har blitt mer avanserte. Stadig flere ser den fantastiske nytteverdien i bruk av PC, nettbrett, internett o.l. Til og med kommunikasjon med det offentlige krever etter hvert bruk av PC.

Utviklingen innebærer dessverre også, at kriminelle ser mulighet for å tjene raske penger eller å sabotere. Det er derfor særdeles viktig at alle installerer et solid sikkerhetsprogram som sikrer mot uautorisert inntrengning på PC’en.

ESET er et komplett sikkerhetssystem som dekker alle sikkerhetsbehov for både hjemmebrukere og bedrifter:

ESET Internet Security:

Med ESET Internet Security får du sikker beskyttelse basert på ESETs velkjente kombinasjon av deteksjon, hastighet og brukervennlighet. I tillegg til ESET Antivirus beskyttes webkameraet ditt, og du kan trygt bruke nettbanken. Du kan også teste smartenheter som er koblet til ruteren.

ESET NOD32 Antivirus:

ESET NOD32 Antivirus er basert på den legendariske ESET NOR32-motoren og beskytter mot ondsinnet programvare, med ESETs velkjente kombinasjon av deteksjon, hastighet og brukervennlighet. Du får også Gamer Mode for beskyttelse mens du spiller, og den nyeste utgaven har fått mange forbedringer, samt License Manager.

ESET Smart Security Premium:

Med ESET Smart Security Premium får du sikker, flerlags beskyttelse mot ondsinnet programvare takket være ESETs velkjente kombinasjon av deteksjon, hastighet og brukervennlighet. Kommer med prisvinnende ESET Antivirus, administrerer passordene dine, beskytter informasjonen, lar deg teste smartenheter og trygt bruke nettbanken.

PC-støtte forhandler ESET sikkerhetsløsning – et kvalitetsprodukt som ivaretar en rask og sikker PC. Vi hjelper deg også med installasjon og opplæring i bruk.

ESET er den klare testvinner og forhandles av PC-støtte. Ta kontakt, så finner vi en riktig løsning for deg. Vi hjelper deg gjerne med installasjon og igangkjøring. ESET er et tysk selskap som leverer sikkerhetsløsninger globalt.  Les mer her: ESET

 

Sertifiseringen og utmerkelser: